Kozeis | Kozeis Hypnose als kompas voor een kleurrijk nieuw leven
4699
home,page,page-id-4699,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

EEN KOMPAS VOOR JOUW LEVEN

Niet lekker in je vel? Last van spanningen? Prikkelbaar? Onbalans in je leven? Niet gelukkig?

Het zijn enkele termen, die eigenlijk iedereen wel herkent…zeker als jij eerlijk bent tegen jezelf 🙂

Deze gevoelens komen van spanningen, die jij meeneemt uit alledaagse interacties. Of dit nu gezegd wordt door een vriend, je het op televisie ziet of hoort of een interactie van anderen ziet. Je neemt het allemaal onbewust mee in je hoofd en die zet dit om in spanningen in je lichaam. Diep, diep van binnen weet jij dit eigenlijk al. Maar hoe verander je dit?

Ik heb goed nieuws voor je…je zoektocht is voorbij. Het tegenovergestelde en daarmee de kuur voor deze spanningen is…ja, je raadt het al…ontspanning. En hypnose is hier het meest krachtige middel voor. Grijp dit moment aan en ga je leven leiden, op een manier zoals jij dat fijn vindt.

Hypnose is de meest eenvoudige en meest directe manier om jezelf te herontdekken. Door middel van hypnose kun jij eindelijk beginnen een leven te leiden zoals jij dat graag wilt. Makkelijk spanningen los laten en nooit meer twijfelen aan wie jij bent en wat jij wilt.

IdeoMotor Response is een prachtige, relatief nieuwe toepassing, binnen het domein van hypnose. De techniek, die ook wel ‘De Zwaan’ genoemd wordt, maakt het mogelijk om direct contact te leggen met jouw onderbewustzijn.